Capitein Badkamer- en Keukenmontage


Ga naar de inhoudsopgave

II

Veel voorkomende vragen

Thermische isolatie
Ook al is deze vorm van isolatie niet zichtbaar, is het een onmisbaar element in uw huis. Dit zorgt ervoor dat warmte wordt vastgehouden binnen de muren van het gebouw. Het is de moeite waard om goed te investeren in thermische isolatie, want dankzij een goede isolatie kunt u de exploitatiekosten van uw huis aanzienlijk verlagen. Met de steeds groeiende verwarmingskosten, is dit zeker een rendabele investering.

Wij kunnen uw huis zowel van binnen als van buiten, isoleren en de benodigde materialen (steenwol, piepschuim) zorgvuldig voor u uitzoeken.

Vochtisolatie
Wij voeren vochtisolaties uit, zowel binnen als buiten. Een goede bescherming van gebouwen tegen de werking van water garandeert jarenlange veiligheid en comfort. Muren dienen te worden beschermd, zowel tegen regenwater als grondwater, welke het meeste schade kan veroorzaken.

Het is vooral belangrijk om de badkamers goed te isoleren. Wij zorgen voor een geheel waterbestendige bedekking van de muren en vloeren. Op een goed geïsoleerde vloer kan een keramische bedekking gelegd worden met de zekerheid, dat de rest van het huis beschermd is tegen de schadelijke werking van vocht.

Elektrische installaties
Voordat een huis voorzien kan worden van een elektrische installatie, moet eerst worden bepaald hoeveel energietoestellen er zullen zijn en waar de stopcontacten en schakelaars zullen worden geplaatst.
Wij werken samen met de beste vakmensen, die niet alleen de installatie uitvoeren, maar ook helpen bij het uitzoeken en verspreiden van lichtpunten, stopcontacten, etc.

Water - en rioleringsinstallaties
Alle water- en rioleringsinstallaties worden uitgevoerd met materialen van de beste kwaliteit om een jarenlange duurzaamheid te kunnen garanderen. Wij zorgen ervoor, dat er in de installatie geen verbindingen verborgen worden in de muren of onder de vloer, want dat geeft risico op lekkage. De installatie wordt zodanig uitgevoerd dat er niets van te zien is. Wij verbouwen bestaande installaties of wij verbergen ze in de muren.

Verwarmingsinstallaties en vloerverwarming
Bij modernisatie van centrale verwarmingen houden wij er rekening mee, dat voor alle verwarmingsinstallaties de regel geldt: tijd is geld. Geld dat we kwijtraken door te moeten wachten. Geld dat wijs geïnvesteerd dient te worden in een nieuwe installatie. Het is namelijk een feit, dat de kosten van vervanging van een oude verwarmingsinstallatie voor een nieuwe, meer spaarzame, verwarmingsinstallatie al snel worden terugverdiend. Uiteindelijk kunt u zo genieten van warmte zonder hoge kosten op te lopen.

Wij plaatsen traditionele verwarmingsinstallaties, alsmede vloerverwarmingen, die veel zuiniger zijn in gebruik. Dit soort verwarming garandeert de meest correcte, ten aanzien van de fysiologie van het menselijk lichaam, verticale temperatuurverspreiding in ruimtes. De temperatuur op een horizontaal vlak is constant, er ontstaan geen zones van oververhitting en de verwarmingselementen zijn niet zichtbaar, wat meer mogelijkheden geeft op het gebied van de inrichting. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken, waardoor wij kunnen garanderen, dat de systemen die wij installeren jarenlang goed zullen functioneren.

Plafondconstructies, scheidingswanden, spanplafonds
Het plafond is een belangrijk element, dat de constructie van een gebouw verstevigt. Het is tevens een scheidingselement, wat betreft geluid en isolatie. De door ons uitgevoerde plafonds hechten de muren van de onderverdieping goed vast. Ze nemen ook aanzienlijk veel belasting over van trappen, ondersteuningspilaren van de dakconstructie en van de verdiepingsmuren en de zolder.

Scheidingsmuren - dunne, dikke, gedraaid, geverfd en kaal - dankzij de vele keuzemogelijkheden uit verschillende technieken en manier van afwerking van muren kunnen wij ervoor zorgen dat zelfs een oninteressant interieur met beperkte inrichtingsmogelijkheden een aangename ruimte wordt voor werk of ontspanning.

Als aanvulling op het interieur kunnen spanplafonds aangebracht worden die het mogelijk maken de ruimte bijna op een onbeperkt aantal manieren te verlichten en haar een uniek karakter te geven. Laat ons uw dromen vervullen!

Deurmontage
Wij bieden een professionele deurmontage aan van binnen- en buitendeuren, schuifdeuren, en pivoteerde deuren. Wij zorgen ook voor openingen voor de deuren en de juiste uitvoering van de constructie.

Montage van sanitaire uitrusting en keramiek
Voor een exclusieve look van de badkamer zijn alle gebruikte inrichtingselementen belangrijk, maar vooral de uitrusting en de keramiek. Onze professionele montage zorgt ervoor, dat de troeven van de uitrusting worden benadrukt en wij garanderen een maximum aan functionaliteit.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu