Capitein Badkamer- en Keukenmontage


Ga naar de inhoudsopgave

III

Veel voorkomende vragen

Deurmontage
Wij bieden een professionele deurmontage aan van binnen- en buitendeuren, schuifdeuren, en pivoteerde deuren. Wij zorgen ook voor openingen voor de deuren en de juiste uitvoering van de constructie.

Montage van sanitaire uitrusting en keramiek
Voor een exclusieve look van de badkamer zijn alle gebruikte inrichtingselementen belangrijk, maar vooral de uitrusting en de keramiek. Onze professionele montage zorgt ervoor, dat de troeven van de uitrusting worden benadrukt en wij garanderen een maximum aan functionaliteit.

Stukadoorswerk
Afhankelijk van de omstandigheden en het gewenste effect, bieden wij de mogelijkheid van verschillende soorten pleister. Om onze taak zo goed mogelijk uit te voeren, zoeken wij de best passende pleister uit afhankelijk van de plaats van toepassing:
Gipspleister - ideaal voor het interieur en zorgt voor perfect gladde oppervlaktes, klaar om te verven
Cementpleister - goed voor binnen en buiten, bestendig tegen mechanische beschadigingen en vochtbeschadigingen. Cementpleister wordt uitgevoerd in grijs (kan over worden geverfd) of in wit
Sierpleister - hiermee kunnen verschillende structuren worden gecreëerd. Sierpleister zorgt voor een interessante variatie van een interieur of voorgevel van een gebouw

Leggen van keramische vloertegels, glazuur, hout en andere vloerbedekking
Vloerbedekking geeft karakter aan een interieur - gezellig, koud, eigentijds of ouderwets. Wij zorgen ervoor dat uw vloer perfect bij de rest van de inrichting zal passen. Wij zoeken de materialen zorgvuldig uit afhankelijk van de soort vloer en ondergrond, zodat het gewenste resultaat solide en duurzaam is. Dankzij onze ervaring kunnen we uiterst originele interieurs creëren.

Wij leggen tegels, natuursteen, mozaïeken en grote tegels, op gewone ondergrond, maar ook op vervormde ondergronden en op vloerverwarmingen. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen garandeert jarenlang gebruik.

Wij leggen houten vloeren en laminaat. Onze vakkundige expertise en ervaring geven ons de mogelijkheid om ongewone oplossingen te vinden, zoals het leggen van een houten vloer op een vloerverwarming.

Schilderen
Dit is de eindfase, alsmede de beslissende fase. Deze fase zorgt voor de uiteindelijke look van uw huis. Een juiste voorbereiding van de ondergrond en een zorgvuldige keuze van verf, zorgen voor het beste en meest duurzame resultaat. Een professionele uitvoering van de werkzaamheden en verf van de beste kwaliteit garanderen een uitmuntend visueel resultaat.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu