Capitein Badkamer- en Keukenmontage


Ga naar de inhoudsopgave

Referenties

Onderstaand treft u enkele referenties aan. Voor aanvullende referenties kunt u altijd contact met ons opnemen. Misschien wel leuk om u te vermelden is, dat wij in één straat met 9 identieke woningen er bij 7 de renovatie werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Hans en Edit Herwerden
Wij waren op zoek naar een mooie keuken voor een gunstige prijs. Na onderhandelingen kwamen wij met De Keuken Kampioen tot overeenstemming. De installatie en de wijzigingen, die wij parallel wilden laten uitvoeren, gaven echter problemen. Capitein boodt uitkomst en heeft alle gewenste wijzigingen, die voor de installatie noodzakelijk waren, en de installatie van de keuken perfect uitgevoerd. Ook later hebben wij Ruud Capitein nogmaals in de arm genomen om de verwarming op onze wensen aan te passen.

Carla en Jan Verhagen
In 2007 waren wij al enige tijd op zoek naar een nieuwe keuken en hadden ook het idee om de badkamer te renoveren. Nadat wij een aantal keukencentra hadden bezocht en vele uren hadden doorgebracht met opdringere verkopers met hun duistere potloodschetsen en brutoprijs berekeningen, zijn wij -een beetje ten einde raad- via onze buren bij Capitein beland. Daar kregen wij de juiste ondersteuning en adviezen die we nodig hadden zonder mooie praatjes. Geen onderhandeling nodig over de prijs omdat die gewoon goed was. Het begon met de keuken, vol lof over Capitein, daarna vertrouwde wij hem ook de renovatie van de badkamer toe en daarop volgend het toilet. En nu anno 2010, legt hij de laatste hand aan de kleine badkamer op de eerste etage. Wij hopen dat Ruud Capitein ons blijft ondersteunen en helpen bij onze toekomstige plannen, want in- en om het huis is er altijd wat te doen.


Rie Geelhoed
Ruud Capitein heeft al veel bijgedragen aan de diverse verbeteringen van onze woning. Dat hij succesvol is kunt u o.a. merken aan zijn leveringsschema. Omdat mij partner en ik tevreden zijn over de eerder geleverde werkzaamheden, willen wij hem ook de renovatie van de keuken en de badkamer laten uitvoeren. Ja, dan weet je dat je moet wachten, maar dat hebben wij er voor over.

Ook kunt u op onze Gallery foto's van veel gerealiseerde projecten terug vinden.

Gallery I


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu