Capitein Badkamer- en Keukenmontage


Ga naar de inhoudsopgave

I

Veel voorkomende vragen

Als er iets mis is met mijn badkamer of keuken, wat moet ik dan doen?
U kunt dan een e-mail sturen naar info@capitein.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Kan ik mijn badkamer en / of keuken laten inmeten?
Ja, Capitein kan, voor u definitief de opdracht geeft laten inmeten. De inmeetservice bedraagt € 100,00, inclusief BTW, die u direct aan ons betaalt. Indien u ons de montage-opdracht verstrekt, zullen wij dit bedrag in mindering op de factuur brengen.

Hoe betaal ik mijn opdracht aan Capitein?
U betaalt bij opdracht 10% van de aanneemsom. Voor het bedrag van de materialen krijgt u een factuur, die u uiterlijk één dag voor de levering van de materialen moet voldoen. De werkzaamheden worden in termijnen, afhankelijk van de omvang van uw opdracht, gefactureerd. De facturen dient u binnen 15 dagen te voldoen.

Bouwdiensten (ontwikkeling en uitvoering van complete projecten)
Droomt u van uw eigen huis en heeft u een stuk grond gekocht? Bent u de trotse eigenaar van een huis, maar wilt u de ruimte uitbreiden? Heeft u al die moeizame formaliteiten achter de rug? Is alles gepland en heeft u toestemming gekregen? Het is tijd om uw droom waar te maken! Laat Capitein uw dromen vervullen.

Wij kunnen volledige projecten uitvoeren en huizen uitbouwen en verbouwen, zowel in hout als in metselwerk. Wij zorgen ervoor dat de materialen zorgvuldig worden gekozen en dat het project zodanig wordt uitgevoerd, dat u jarenlang kunt genieten van uw eigen huis.

Allround renovatie en modernisatie
Wij voeren de volledige renovatie uit, vanaf het verdiepen van kelders tot aan complete dakvervangingen. Wij beschikken over de kennis en jarenlange ervaring en geven graag advies tijdens elke fase van de werkzaamheden, zowel op het gebied van keuze van de juiste materialen als op het gebied van het inrichten van ruimtes. Wij zijn goed georganiseerd, hebben ervaring in de branche en beschikken over de kennis en kunde. Hiermee kunnen wij garanderen, dat de aan ons toevertrouwde opdracht op een betrouwbare manier wordt uitgevoerd, vakkundig en op tijd.

Verbouwen van zolder- en dakkamers
Tijdens het ontwerpen van uw eigen woning, streeft u ernaar om de ruimte zo goed mogelijke te benutten met zo min mogelijk kosten. Het aanpassen van de zolderkamer heeft vele voordelen en is het overwegen waard. Moderne en lichte technologie kan ervoor zorgen, dat een zolderkamer wordt veranderd in een volwaardige woonruimte in het huis.

Meestal zijn dit opslagruimtes, die een soort van buffer vormen voor warmte en geluid voor ruimtes van lagere verdiepingen. Het is dus niet vreemd, dat deze meestal op een zeer zuinige manier zijn gebouwd. Wij helpen u zo'n zolderkamer om te toveren in een zonnige kinderkamer, een gezellige slaapkamer of een comfortabele werkkamer.

Om een zolderkamer zo comfortabel mogelijk te maken en zo goed mogelijk te benutten, adviseren wij thermische isolatie en geluidsisolatie, het inzetten van dakramen, een goed ventilatiesysteem en, indien nodig een dakversteviging. Wij zullen u helpen bij het plannen en het afwerken van de ruimte om er zoveel mogelijk uit te halen.

Dakrenovatie
Het dak is het element van een gebouw dat het meeste te verduren heeft - van wisselende weersomstandigheden tot aan ongedierte en micro-organismen.

Een dak dient te worden vervangen of gerenoveerd indien:

  • De dekking is beschadigd, er scheuren te zien zijn in het dakvilt, of als de dakpannen zijn gebarsten. Een reparatie is dan noodzakelijk om lekkage te voorkomen
  • Het te koud is op de zolderkamer. Dan is thermische isolatie noodzakelijk. De dakbedekking is uitgevoerd met asbest. Asbest is zeer schadelijk voor de gezondheid
  • Het dak lekt. Langdurige lekkage kan de houtconstructie beschadigen of geheel vernietigen
  • De dakconstructie is beschadigd door insecten, ongedierte of schimmel. Dit kan leiden tot een verzwakking van de dakconstructie, die uiteindelijk het gewicht van de dakbedekking niet meer zal kunnen dragen
  • het dak is verbogen. Dit betekent dat de constructie is verzwakt en begint te breken
  • een sterke stormwind of brand het dak heeft beschadigd. In dat geval dient de dakbedekking te worden vervangen


Binnen ons dienstenpakket bieden wij dakreparatie en -vervanging aan, zowel van platte daken als hellende daken, daken bedekt met dakvilt, plaatstaal of dakpannen.

Kelderrenovatie
Indien uw huis een kelderverdieping heeft, maar de kelder te laag is, is het mogelijk om deze aan te passen voor gebruik door de kelder te verdiepen. In vele gevallen is dit de manier om veel ruimte te creëren en de kelder weer bruikbaar te maken. Capitein zorgt voor het hele proces, beginnend bij de bodemwerkzaamheden en het verzekeren van de fundamenten, en het zorgen voor een juiste thermische isolatie en vochtisolatie alsmede een versterkte fundamentplaat. Het geheel werken wij af naar uw wens.

In geval van vragen over de mogelijkheden van uw kelder, neem gerust contact met ons op.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu